Nieuws

Zoek op de site

26/03/2015 - Logi-technic uit Jabbeke zet 56 technici in voor uitbreiding netwerk Telenet

Investeringsproject De Grote Netwerf zorgt voor extra jobs voor West-Vlaams bedrijf.

Lees het volledige perbericht hier (PDF).


16/03/2015 - Logi-technic in Oost-Vlaanderen werkt

Logi-technic is gespecialiseerd in ‘technical outsourcing’. Dit betekent dat Logi-technic technici inzet op opdrachten bij bedrijven in diverse sectoren. De technici zijn vast in dienst en krijgen van Logi-technic de nodige opleiding. Op die manier kan de werknemer meteen bij de klant aan de slag. Voor iedereen een win-win situatie!

Bekijk het artikel hier (pdf)


18/12/2014 - Bekaert Technics & Logi-technic bundelen krachten

The House Of HR is verheugd de samenvloeiing van haar dochterondernemingen Bekaert Technics en Logi-technic aan te kondigen. Vanaf 5 januari 2015 zullen beide bedrijven actief in technische outsourcing hun krachten en middelen bundelen onder de naam Logi-technic. The House of HR zet hiermee nog sterker in op een nationale uitbouw van haar outsourcingsactiviteiten in industrie, infrastructuur, bouw en ICT.

Lees het volledige perbericht hier (PDF).


10/09/2014 - De titel is binnen!

Velen onder jullie hebben aan de zijlijn mee gesupporterd voor ons Logi-technic rally team. Mede dankzij jullie mogen wij met trots zeggen dat de titel van Belgisch Kampioen reeds binnen is!

Freddy Loix en Johan Gitsels (ŠKODA Fabia S2000) hebben in de Omloop van Vlaanderen, de zesde wedstrijd van het BK rally, de tweede plaats behaald. Dankzij de daaraan verbonden punten zijn we, op twee wedstrijden van het einde van het kampioenschap, zeker van de titel: Belgisch Kampioen.

Lees het persbericht


02/05/2014 - Logi-technic in Bellewaerde

Voor de tweede keer op rij nodigde Logi-technic alle toptechs en hun gezin uit voor een fantastische dag in Bellewaerde Park. 

En ook dit jaar was het een schot in de roos en hebben we er allemaal van genoten. 

Tot de volgende keer! 


22/04/2014 - Cocom ontvangt cheque van Logi-technic

Johan gaf vorige week een mooie cheque aan Cocom Group. Cocom zet zich al jaren in om mensen met een atypisch CV te ondersteunen in het vinden van een job. Logi-technic gaf dit jaar geen nieuwjaarsgeschenken aan zijn klanten en heeft het geld integraal aan Cocom geschonken. www.cocomgroup.be28/03/2014 - Logi-technic top van Belgische bedrijven

Net het nieuws gekregen dat Logi-technic aan de top van de Belgische bedrijven staat. Plaats 5777 in de Trendstop en zelfs plaats 11 in onze sector!


Trendstop


12/03/2014 - Bezoek op ons op 2 jobbeurzen!

Deze week vind je Logi-technic op 2 jobbeurzen. Wij zijn dan ook steeds op zoek naar ervaren, technische medewerkers. 

Op 13 maart vind je ons terug op de job- & stagebeurs Nieuw Industrieel Ondernemen Happening

Op 15 maart kun je ons team bezoeke op de jobbeurs kanaalzone

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Bekijk dan zeker ook onze vacatures! 

Vacatures


21/02/2014 - Logi-technic in top 100 Trends Gazellen

Logi-technic staat opgelijst als 65ste in de sectie middelgrote bedrijven voor de Trends Gazellen 2014 West-Vlaanderen. 


07/02/2014 - Start sollicitatietrainingen

Het is weer zo ver: de sollicitatietrainingen zijn van start gegaan.

Met een gloednieuwe stand vertegenwoordigt het Logi-technic Academy team ons bedrijf in verschillende VTI's, verspreid over Vlaanderen. Aan de laatstejaarsstudenten wordt toegelicht hoe je een CV opmaakt, hoe je je het best voorbereidt op een sollicitatiegesprek en aan welke sollicitatievragen je je kan verwachten bij toekomstige werkgevers.

In de komende maanden zullen ook nog de VTI's in Ieper en Eeklo worden bezocht. Tot dan!


16/01/2014 - Schrijf u nu in voor de 3e infosessie "Wet op Terbeschikkingstelling"

Op 27 februari organiseert Logi-technic, wegens groot succes, opnieuw een infosessie rond de "Wet op Terbeschikkingstelling" voor onze klanten. 

De wetgeving hieromtrent werd bijgesteld, waardoor er in de toekomst ook meer controle zal zijn op de correcte toepassing ervan. 

Hoog tijd dus om de laatste wijzigingen en de gevolgen ervan even onder de loep te nemen. 

Meer weten?


18/12/2013 - Fijne feesten en een gelukkig nieuwjaar!


09/12/2013 - Infosessie Verbod op terbeschikkingstelling voor Logi-technic klanten

Beste klant, 

Wij nodigen u graag uit op de Logi-technic Academy infosessie over het verbod op terbeschikkingstelling. De wetgeving hieromtrent werd bijgesteld, waardoor er in de toekomst ook meer controle zal zijn op de correcte toepassing ervan.

Hoog tijd dus om de laatste wijzigingen en de gevolgen ervan even onder de loep te nemen.

 

Meer weten?


16/11/2013 - 8ste plaats op FLL wedstrijd & Beker voor beste team

Het Logi-technic team heeft een schitterende 8ste plaats gehaald op de FLL-wedstrijd in Kortrijk. Van de 26 team werden zij ook uitgeroepen tot het beste team (teambuilding).

Een dikke proficiat aan het team!

 

Bekijk hier de foto's


15/11/2013 - Recruiters op opleiding!

De recruiters van Industrie hebben bij de VDAB tijdens een voormiddag hun technieken (plooien, draaien, freezen, boren, draad tappen, automatisering/PLC, lassen,...) bijgeschaafd. Op het einde was er ook nog ruimte voor een extraatje. En het resultaat mag er zijn. 


18/10/2013 - SWA-campagne net niet in de prijzen

Logi-technic grijpt net naast de ASAP HR Award voor Safety met de SWA-campagne, maar we zijn opnieuw vereerd om bij de top 3 zijn geëindigd met ons SWA-project. 

Een dikke proficiat aan alle SWA's! 

Www.ikbenswa.be


09/10/2013 - Logi-technic genomineerd voor ASAP HR Award 2.0

Logi-technic werd genomineerd voor de ASAP HR Award met de SWA-campagne!

De ASAP HR Award bekroont 5 bedrijven die zich onderscheiden in HR en veiligheid. Samen met 2 andere bedrijven is Logi-technic genomineerd in de categorie safety.

Logi-technic werd al eerder genomineerd voor de Pioneer in HR-commmunicatie met de SWA-campagne, maar greep toen net naast de overwinning. Hopelijk kunnen we deze keer wel de eerste plaats in de wacht slepen.  

Op 18 oktober weten we meer!!

ASAP HR Award


07/10/2013 - Vacatures Logi-technic toptech racing team

Beste Toptechs,

Het Logi-technic toptech racing team schiet uit de startblokken. Ons racing team door en voor Logi-technic medewerkers is dringend op zoek naar enthousiastelingen die mee hun schouders onder het team willen steken. 

Solliciteer nu meteen als piloot, copiloot, penningmeester, marketing manager, mechanieker, teammanager of sponsormanager op www.logi-technicracingteam.com! En maak binnenkort deel uit van het Logi-technic toptech racing team! 

Bekijk nu de vacatures


29/07/2013 - Zeiltocht met medewerkers

Zaterdag 20 juli verwelkomde onze managing director, Johan Gitsels, enkele medewerkers in Nieuwpoort voor een echt sailing avontuur.
Vooraleer we van wal staken, gaf Johan nog wat uitleg over de taken van een professionele zeiler.
Het werd al snel duidelijk dat het geen rustig zeiltochtje zou worden door de hevige wind en hoge golven. 

Desondanks de weersomstandigheden, beleefden onze toptechs  een onvergetelijk avontuur dat nog lang zal nazinderen!

Kortom: Voor herhaling vatbaar!

Bekijk snel alle foto's op: https://picasaweb.google.com/105857622262659318095/ZeilenMedewerkers20Augustus2013?authkey=Gv1sRgCKT-t46q5fiefw


19/06/2013 - Task Force Recruiters

Woensdag 12 juni trok ons recruiters-team er samen een dag op uit. Er werd voor hen een technische dag georganiseerd. Om de dag goed te starten trokken ze naar de Rodenbach fabriek voor een bedrijfsbezoek. Onze medewerker, David Coppe gaf hen een duidelijk beeld op zijn taken als storingstechnieker. Na de rondleiding werd de voormiddag afgesloten met een degustatie van de nieuwe Rodenbach Grand Cru.

Na een heerlijk middagmaal, begon het echte werk. De namiddag startte met een praktische inleiding gegeven door Eddy Ingelbrecht. Daarna kwamen de recuiters voor enkele technische testen te staan. Hier werd al vlug duidelijk dat onze techniekers heel wat respect verdienen. Wat soms eenvoudig lijkt, is vaak een hele klus. Het werd alvast een leerrijke dag vol technische bagage!

 


04/04/2013 - Sollicitatietrainingen, een succes!

Na een succesvolle editie vorig jaar, rondde Logi-technic midden maart alle sollicitatietrainingen af in de verschillende VTI's. Ons "Academy-team" legde aan laatstejaarsstudenten uit hoe men een CV moest opstellen en wat men vooral niet moest doen tijdens een sollicitatiegesprek. Dit alles werd geïllustreerd aan de hand van filmpjes en voorbeelden uit de praktijk. Ook staken we zelf nog iets op door te peilen wat studenten overhaalt om te kiezen voor een bepaald bedrijf.

Deze wisselwerking leverde fantastische taferelen op met veel enthousiaste studenten, meer naambekendheid, schitterende CV's en tevreden leerkrachten.
Wij wensen de laatstejaarsstudenten een goed eindresultaat toe en willen graag de scholen bedanken voor de aangename ontvangst.

Tot volgend jaar!

 

 

 


04/03/2013 - Logi-technic op MNM-Jobbeurs

Het Grootste Arbeidsbureau van de Wereld

Het Grootste Arbeidsbureau van de Wereld

Er zijn maar liefst 90.000 openstaande vacatures in Vlaanderen en daar gaat MNM wat aan doen! Twee weken lang wordt MNM het grootste arbeidskantoor en helpen zij werkgever en werknemer op weg! 

Gezien Logi-technic steeds op zoek is naar de ervaren medewerkers, spreekt het voor zich dat ook wij aanwezig zijn op de virtuele jobbeurs

Onze vacatures


21/12/2012 - Logi-technic wenst u fijne feesten en een spetterend 2013


07/11/2012 - Project Port de Bruxelles

Ook Logi-technic werkte mee aan het schitterende project 'Port de Bruxelles'. Zo'n 3920 zonnepanelen werden in hartje Brussel geplaatst in opdracht van onze klant Sunthing. 

Het verloop van het project wordt mooi weergegeven in onderstaand filmpje...

Bekijk filmpje


10/10/2012 - Logi-technic Laureaat 'Pionier in HR-communicatie'

Sinds 9 oktober kunnen we ons officieel laureaat 'Pionier in HR-communicatie' noemen. Met de SWA-startcampagne wou Logi-technic de aandacht op veiligheid vestigen en dit op een leuke manier.

Volgens de leden van de jury was het enorm nipt, maar zijn we met de SWA-startcampagne net op de tweede plaats geëindigd. Kortom een schitterende prestatie, ook als je weet dat we tussen Stad Antwerpen, Securex, Belgacom,... stonden.

Bedankt aan iedereen die heeft meegewerkt en aan iedereen die heeft geduimd!

Bekijk de film


26/09/2012 - Pieter-Jan De Man vertelt over Logi-technic op Focus-WTV

Op 25 september schitterde Pieter-Jan De Man, Business Unit Manager van Infra, Energy & Building in Talent Van Hier, een magazine van Focus-WTV. 

Tijdens de reportage krijg je een mooi beeld op Logi-technic als bedrijf en als werkgever. 

Bekijk reportage


14/09/2012 - Logi-technic finalist HR pionier

Z-HR, het HR-programma van Kanaal Z, organiseert een wedstrijd voor "Pioniers in HR-communicatie". Daarmee wil het originele, vernieuwende, unieke, of verrassende projecten rond interne of externe HR-communicatie belonen.

Logi-technic is genomineerd als één van de 10 finalisten van HR Pionier en dit met de SWA-startcampagne. En we staan niet tussen de minsten; ook Belgacom, Fabricom GDF Suez, bpost, Jessa Ziekenhuis Hasselt, Securex (met 2 dossiers), Stad Antwerpen, CTG en de Vlaamse Overheid Dienst Emancipatie zijn genomineerd. 

Op 9 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt. 


03/09/2012 - Onze installatie op het openingsweekend "Wij Varkenland" in Meulebeke

Op 1 & 2 september vierde men in Meulebeke de opening van Wij Varkenland. Logi-technic was er ook bij...

Wij varkenland op Facebook


23/08/2012 - Logi-technic helpt mee aan project Wij varkenland

Ook Logi-technic werkt met veel plezier mee aan Wij Varkenland. De container waarop ons varken wordt vervoerd werd helemaal aangepast aan de noden van het project door Logi-technic.

Wij varkenland?  

Onder de sprekende titel 'Wij VarkenLand - de herinnering, het verlangen en het z(w)ijn' gaan theatermaker Lucas De Man en filmregisseur Gilles Coulier in het najaar van 2012 op creatief onderzoek naar de identiteit van de West-Vlaming.

Met een theatervoorstelling, een kortfilm en een mega-multimediaal varken toeren ze langs 8 West-Vlaamse gemeenten (Meulebeke, Kortemark, De Panne, Poperinge, Diksmuide, Menen, Zonnebeke, Tielt), van 31 augustus tot en met 28 oktober 2012. In elke stad of gemeente houdt de karavaan een weekend lang halt. Elke gemeente creëert daarbij haar eigen kunstzinnige publieke installatie, vertrekkend vanuit het iconische beeld van ' het varken', en zorgt gedurende het hele weekend voor randactiviteiten voor het ruime publiek.

Als apotheose palmt deze karavaan met de creaties uit de verschillende gemeenten de steden Kortrijk (9 tot 11 november), Oostende (16 tot 18 november) en Brugge (23 tot 25 november) in.

 

De blijde intrede

Help Lucas van 23 tot 26 augustus het gouden varken van in Essen door Antwerpen, Sint-Niklaas, Lokeren en Gent tot in West-Vlaanderen te trekken!

Theatermaker Lucas De Man is afkomstig uit West-Vlaanderen, maar week uit naar Nederland. Voor het project Wij VarkenLand zoekt hij nu opnieuw zijn roots op. Om het project in te luiden stapt hij met het icoon van het project - een immens groot 'gouden varken' - vanuit zijn huidige woonplaats Nederland terug naar zijn geboortestreek in West-Vlaanderen.

Net over de grens wacht hij op (uitgeweken) West-Vlamingen om hem te helpen het reusachtige varken vooruit te trekken. Onderweg polst hij naar hun verhaal. Met hun hulp legt hij met het varken een afstand af van meer dan 120 kilometer. Via Antwerpen, Sint-Niklaas en Gent stapt hij tot in Meulebeke. Onderweg kunnen niet-West-Vlamingen voorwerpen of clichés die zij linken aan West-Vlamingen naar het varken brengen. Deze worden allemaal mee naar West-Vlaanderen getrokken. Om ze daar te ontkrachten. Of net niet.

Startpunt: in de buurt van Essen, aan het treinstation net over de grens met Nederland

EindpuntMeulebeke, waar het eerste weekend van Wij VarkenLand plaatsvindt

Datumvan donderdag 23 tot zondag 26 augustus 2012

Wij varkenland op Facebook


19/07/2012 - 4 nieuwe storingtechniekers

Met de Logi-technic Academy wil Logi-technic de mogelijkheid bieden aan zijn medewerkers om bij te scholen en zo zichzelf tot een nog hoger niveau te tillen. 

De opleiding tot storingstechnieker ging in 2011 van start en 4 gedreven toptechs hebben de 20 avondsessies afgerond met een succesvol examen. 

Een dikke proficiat aan Michael, Luc, Joris & Tijs die met glans slaagden. 

Ook in 2012 kan men, naast de vele andere opleidingen, opnieuw inschrijven voor de opleiding Storingstechnieker via www.logi-technic.be/academy

Michael en Tijs nemen hun getuigschrift in ontvangst van docent Eddy Ingelbrecht op de teammeeting. Luc en Joris konden er niet bij zijn, maar ontvangden hun getuigschrift later. 


04/07/2012 - Logi-technic in Argentiniƫ

Tom & Filip, 2 toptechs van Industrie Noord-West-Vlaanderen zijn begin juni gedurende 2 weken naar Argentinië getrokken om daar de montage te doen van testbanken voor de autoindustrie. 

Meteen ook de verste bestemming waar toptechs van Industrie Noord-West-Vlaanderen tot nu toe heen zijn geweest. 

En daar eindigt het niet, Tom & Filip hebben zo'n goed werk geleverd, dat ze binnenkort opnieuw naar Argentinië mogen vertrekken. 

Enkele foto's van hun avontuur vind je terug op onze Facebook-pagina

Foto's


25/06/2012 - Eerste vrouwelijke CNC insteller/draaier bij Logi-technic Industrie

Het is eindelijk zo ver... Logi-technic Industrie verwelkomt met Jessica de eerste vrouwelijke CNC insteller/draaier. 

Met haar 10 jaar ervaring helpt Jessica vanaf 27 juni onze klanten in Noord-West-Vlaanderen uit de nood. 

Wij heten haar alvast van harte welkom en hopen om binnenkort nog meer dames te mogen verwelkomen. 


24/06/2012 - Sterke wedstrijd van Snijers - Gitsels in Logi-technic Sleuyter MINI.

Patrick Snijers en Johan Gitsels en met hen het volledige Logi-technic Sleuyter Rallyteam kunnen terugblikken op een sterke rally van Ieper. Een vierde plaats is een goed resultaat maar met het oog op het kampioenschap niet goed genoeg. Dat is het enige minpunt aan het voorbije weekend.


Patrick Snijers had een plan. Vrijdagavond wou hij in de top vijf staan om zaterdag door te schuiven naar het podium. Snijers kon zijn ambities gedeeltelijk inlossen. "De wedstrijdomstandigheden op vrijdag waren bijzonder verraderlijk. Er stonden grote plassen, er lag veel kiezel en modder in de bochten. Het was uitkijken. We hebben een goede en foutloze wedstrijd gereden. Het ganse weekend hebben we alles uit de kast gehaald en eindigen op de vierde plaats. Meer zat er echt niet in. En toch hebben we één van de betere wedstrijden van het seizoen gereden. Alleen het resultaat valt wat tegen. Het is een onmiskenbaar feit dat de tweeliter motoren sneller zijn dan de 1600 cc motoren met turbo. David Richards, de grote baas van Prodrive kwam op bezoek. Hij wil meewerken aan een oplossing met het oog op volgend seizoen."
"We hebben een goede wedstrijd gereden en hebben alles uit de MINI gehaald wat we konden. Ik ben tevreden met het resultaat maar jammer genoeg is de vierde plaats niet goed genoeg met het oog op het kampioenschap" zegt co-rijder Johan Gitsels. "De titel mogen we stilaan vergeten. We hebben vorig jaar gekozen voor deze 1600. We hebben het geprobeerd maar het is zeer moeilijk. Het is nu eenmaal zo."


De volgende wedstrijd is de Omloop van Vlaanderen begin september. "Normaal gezien staat we daar aan de start" zegt Johan Gitsels. "We moeten de komende weken alles bekijken en misschien herbekijken" pikt Patrick Snijers in. "Zelfs als we alles nog zouden winnen denk ik niet dat we nog in aanmerking komen voor de titel. Begin juli is er een belangrijke meeting voor de toekomst. Die dag zitten de teams samen met het oog op 2013. We hebben al eerder dit jaar bepaalde dingen aangekaart en die zullen zeker op tafel komen Als alles bij het oude blijft moeten we onze plannen in vraag durven stellen."


08/06/2012 - Logi-technic rondt schoolbezoeken en roadshows af voor schooljaar 2011 - 2012.

Gedurende het afgelopen schooljaar is het 'Logi-technic Academy team' druk bezig geweest met het bezoeken van scholen en het geven van workshops aan laatstejaarsstudenten.

Zo bezochten we onder andere het VTI in Ieper, Menen, Deinze, Kortrijk, Tielt, Diksmuide, Poperinge, Vilvoorde, Oudenaarde en Westerlo.

Er werd uitgelegd hoe men een CV moest opstellen en wat men vooral niet moest doen tijdens een sollicitatie. Dit alles werd geïllustreerd aan de hand van filmpjes en voorbeelden uit de praktijk. Ook staken we zelf nog iets op door te peilen wat men nu echt belangrijk vindt tijdens de zoektocht naar werk en wat studenten overhaalt om te kiezen voor een bepaald bedrijf.

Deze wisselwerking leverde fantastische taferelen op met veel enthousiaste studenten, meer naambekendheid, schitterende CV's en tevreden leerkrachten.

Volgend jaar gaan we hier zeker mee verder en zullen we ook onze Logi-technic ambassadeurs betrekken bij het hele gebeuren.

Bedankt voor al jullie enthousiasme!02/06/2012 - Super rally, Super overwinning

Johan & Bernard winnen Rallye du Maroc Historique