Nieuws

Zoek op de site

17/11/2017 - Logi-technic in FM Magazine


17/11/2017 - Logi-technic dans FM Magazine

 


06/11/2017 - Logi-technic goes Pink op Pink Monday!

PINK MONDAY!

Vrouwen die na borstkanker weer aan het werk gaan, verdienen steun en begrip. Om hun nieuwe start makkelijker te maken, organiseert Logi-technic dit jaar voor het eerst een Pink Monday. Op zo’n Pink Monday, de symbolische tegenhanger van een “blue monday”, vraagt een bedrijf z’n medewerkers om zo veel mogelijk roze kleding te dragen. Het doel: de vrouwen zelf, hun werkgevers, collega’s en familieleden informeren en sensibiliseren.

Op Pink Monday worden onze logo's voor een dag roze, dragen we roze accessoires én verloten we een Pink Monday cadeau aan de origineelste foto.

Het concept "Pink Monday" is een initiatief van Pink Ribbon waarbij ze de aandacht vestigen op de re-integratie van werknemers en zelfstandigen met borstkanker. Door middel van informatiebrochures willen ze iedereen - werknemer, werkgever, zelfstandige, collega, zorgverleners, vrienden en familie - informeren over hoe iemand zich voor of na borstkankerbehandelingen zich terug als een vis in het water kan voelen op de werkvloer. Meer info via http://www.pink-ribbon.be/nl

 

Logi-technic goes Pink op Pink Monday!