Gelieve de taal te kiezen waarin u de website wil bekijken. We onthouden uw keuze in een cookie – lees onze privacy policy voor meer info omtrent cookies.

Trots op onze teams

En dat spreekt vanzelf, toch? Het Logi-technic team telt meer dan 500 collega-toppers, techniekers om trots op te zijn.. Ze worden ondersteund door 30 HR-coördinatoren, eersteklas Sales Managers & gedreven planners. Zij matchen elke technieker met een tof, uitdagend project en zien toe op veiligheid en kwaliteit.

Logi-technic is mens-gedreven, in de puurste zin van het woord. We willen een organisatie vormen die schittert voor en door zijn medewerkers. Om te groeien en successen te boeken als bedrijf, zijn onze toptechniekers en topbediendende de belangrijkste wapens.

+450

technicians

25+

years of experience

Powered by GRITT

GRITT komt van het Engelse werkwoord ‘to have grit’; wat doorzettingsvermogen betekent. GRITT is de familie waar we bij horen, en ze vertegenwoordigt onze levensstijl waarin medewerkers centraal staan. Dit doen we samen met nog een paar toffe, energieke bedrijven trouwens. Ons motto? Samen bouwen aan een wereld waarin gepassioneerde mensen elke technische uitdaging aankunnen. Zie je ook waarom we zo goed matchen?

Als topteam houden we vast aan wat we écht belangrijk vinden

We zijn positief

We geloven in onszelf en klaren zo elke klus. Zegt iemand dat we dat niet kunnen? Let maar eens op

We zijn integer

We houden vast aan de juiste tools en procedures, en mikken altijd op kwaliteit. Ook wanneer niemand kijkt.

GRITT Projects

We houden van ons werk, zelfs als het eens tegenzit. We zetten onze passie graag in de spotlights.

Team

Elektromechaniekers, bordenbouwers, planners, Sales Managers, lassers, monteurs,.. hou je het nog bij? Een klein leger aan professionals, allemaal in hetzelfde team. Want zo hoort het ook.

Naar ons team

GRITT Academy

Bij Logi-technic houden we altijd onze ogen open voor professionals met de juiste attitude, mensen met passie en drive. Hire for attitude, train for skill, zo zeggen we het graag. De GRITT Academy brengt je elke skill bij die je maar nodig hebt. Nou ja, zolang het technische skills zijn. Of denk je nu aan een cursus bloemschikken?

Meer over de Academy

Hier kan je ons vinden

HQ - Logic-Technic Antwerpen

Sint-Pietersvliet 3
2000 Antwerpen
BTW BE0477.750.833

Logic-Technic Oost- & West-Vlaanderen

Ottergemsesteenweg 439
9000 Gent

Logic-Technic Kempen & Limburg

Terlaemenlaan 49
3550 Heusden-Zolder

Logic-Technic Lux

Adresgegevens
Adresgegevens