Logi-technic in de bouw

Bij Logi-technic zijn onze experts een vaste waarde in de bouwsector. Niet de profielen die je zou verwachten, zoals de klassieke bouwvakker, maar wel de beste schrijnwerkers, sanitaire experten en HVAC-techniekers die je kan tegenkomen. Zij maken het verschil. Of dat nu binnen of buiten je project gebeurt. Letterlijk dan wel. Buiten plaatsen onze schrijnwerkers ramen en deuren, binnen is het tijd voor maat- en detailwerk. Keukens, dressings en nog veel meer.

Een bouwproject is een puzzel die je letterlijk opbouwt. En de techniekers van Logi-technic? Die bouwen vol enthousiasme met je mee. Als externe onderaannemer hebben we een topteam dat overal z’n weg weet te vinden, met de tofste klussen en projecten om bij elke klant voor succes te zorgen.

Wat vinden we belangrijk bij onze techniekers?

Dat ze met hun passie, team spirit en skill elke klant tevreden achterlaten. En ook zelf plezier en voldoening uit hun job halen. Wacht, spreekt dat niet voor zich? Last but not least, flexibiliteit is een groot goed. Of ze nu een dag, een week of zelfs een jaar lang hun ding kunnen doen. En optimaal voorbereid bij jou op de site aankomen? Daarvoor kunnen zij – en jij – altijd op Logi-technic rekenen.

Welke toptechniekers staan hier voor je klaar?

  • Schrijnwerkers
  • Loodgieters
  • HVAC-techniekers

Techniekers die écht het verschil maken?

Dan ben je bij Logi-technic op de juiste plaats. We stellen ze graag aan je voor!

Contacteer ons!