We richten ons op jouw succes

Als je dit leest, denk je aan een sollicitatie bij Logi-technic. Da’s al de juiste mindset. Hoe zou het zijn om te werken bij Logi-technic? Da’s moeilijk om uit te leggen. Het is een gevoel. Maar een inkijkje bieden in het leven van een toptechnieker? Dat gaan we hier proberen. Ready, set, go!

De juiste persoon op de juiste plaats. Dat vat al veel samen. Waarom? Net omdat we geloven dat succes afhangt van meerdere factoren. Heb je de juiste expertise? Is een project een goede match voor je? Doe je het ook graag? Stuk voor stuk zaken die we bij Logi-technic op punt zetten, nog voor een technieker naar zijn of haar nieuwe project vertrekt.

Goesting om deel uit te maken van ons team?

Een kijkje in het leven van een toptechnieker

Expertise? Check!

Ben je aangenomen bij Logi-technic? Dan beschik je over de expertise om bij ons aan de slag te gaan, maar houdt het daar bij op? Zeker niet! Daarvoor is er de Logi-technic Academy. Hier heb je alle opleidingen en tools binnen handbereik om jezelf te verbeteren. Zo groei je als professional, wij groeien met je mee.

Liefde voor je job? Check!

Jouw job? Da's een bon vant plezier en voldoening. Zo is het leuk werken, en blijf je ook gemotiveerd om steeds dat stapje verder te gaan. Onze ‘geheime’ ingrediënten? Toffe collega’s, regelmatige teamevents en fijne projecten die steeds weer nieuwe uitdagingen bieden!

Je ideale project? Check!

We willen niet alleen blije klanten, ook onze techniekers horen dat te zijn. Dat begint met een project op maat van je skills, niveau en passies. We gaan er van uit dat iedereen zich op elke uitdaging kan smijten. Maar je helpen aan een project waar je op je plaats zit? Dat doen we!

Wat een leven bij Logi-technic je ook brengt

Bij Logi-technic kan je terecht voor een coole e-bike aan een betaalbaar tarief. Dag verkeersopstoppingen, hallo gezonde levensstijl!

Bij de Logi-technic Academy kunnen onze professionals terecht voor trainingen, workshops en nog veel meer.

Zin in een warme (of een ijskoude, als dat je ding is) douche na een vermoeiende fietstocht of intense jog naar het Logi-technic-kantoor? We hebben er eentje voor je klaarstaan. Zing je toevallig ook?

Onze tafel heeft nog stoelen vrij

Je toekomst bij ons begint bij onze vacatures!

Contacteer ons!
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.