Groei begint buiten je comfortzone

De Logi-technic Academy is er om onze mensen te ondersteunen. Want de Academy is er voor iedereen: techniekers, planners, en sales-talenten.  Je potentieel is eindeloos. Aan jou om het waar te maken.

Je kiest zelf waar je carrièrepad bij Logi-technic je brengt. Ben je technieker, maar droom je van een functie als automation engineer? Waarom niet. Ben je als projectleider begonnen maar zou je graag in sales terechtkomen? Tuurlijk! Als je ons je doorzettingsvermogen en potentieel toont, ondersteunen wij je maar al te graag.

We noemen het ‘interne mobiliteit’ en we zijn er fier op. Hire for attitude, train for skill! 

Logi-technic medewerkers

Samen naar het volgende niveau

Toegewijde professionals zijn de sleutel tot het leveren van topdiensten, wat dan weer zorgt voor tevreden klanten. Simpeler kan het eigenlijk niet. En het Logi-technic DNA, dat drijft ook de Logi-technic Academy.

De Logi-technic Academy belichaamt dit belangrijke concept en is dé referentie voor zelfverbetering. De Academy biedt kansen aan elke professional die ze met beide handen wil aannemen.

Regelmatige trainingen, coaching, workshops en lezingen zorgen ervoor dat we onze kennis voortdurend blijven uitbreiden.

Wat doet onze Logi-technic Academy voor jou als technieker?

Hier hebben we veel energie gestoken in een breed scala aan veiligheidstrainingen en technische trainingen. We kiezen altijd voor praktische, interactieve en efficiënte opleidingen. Nee, geen saaie schoolaanpak bij Logi-technic!

We leven voor veiligheid

Safety first: als Logi-technic geven we graag het goede voorbeeld! Als VCA-gecertificeerd bedrijf ondersteunen we met de Academy elke medewerker in het behalen van zijn of haar VCA/VCA-VOL attest. Zo zorgen we ervoor dat elke professional over alle benodigde veiligheidscertificaten beschikt om de klus op een verantwoorde manier te klaren. Afhankelijk van je functie bieden we je veiligheidstrainingen zoals BA4/BA5, heftruck, hoogwerker, rolbrug, en nog veel meer, stuk voor stuk betaalde opleidingsdagen!

We leven voor skills, skills, skills

We hebben we een scherp oog voor elk individu met potentieel, hier bij Logi-technic. Dat potentieel helpen we graag groeien. Op basis van je huidige competenties en interesses bekijken we samen op welke manier je jezelf kan verbeteren. Denk je aan een carrièreswitch binnen Logi-technic? Of heb je nieuwe opleiding(en) achter de rug? Dan zetten we deze nieuwe competenties ook maximaal in voor je volgende opdracht.

We leven voor verandering

De tijden veranderen, dat geldt ook voor ons vakgebied. Dankzij de Logi-technic Academy blijven we onze professionals op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Tijdens de jaarlijkse evaluaties staan we ook steeds stil bij jouw persoonlijke groei en technische competenties. Dit, maar ook elk werkplekbezoek, vormt het uitgelezen moment om zelf aan te halen op welke manier je verder wenst te groeien.

Wat doet onze Logi-technic Academy voor jou als interne bediende?

Logi-technic zouden niet de beste van de beste de wereld in kunnen sturen zonder de interne teams die dit mogelijk maken. Daarom hebben we voor iedereen specifieke leerpaden ontwikkeld. We noemen ze career levels.

Entry level

Je eerste jaar bij Logi-technic vergeet je nooit meer. Net daarom bieden we een unieke onboarding aan in de vorm van een intensief trainingsprogramma. Denk aan Newbies Day, de kans om te leren van verschillende collega's, HR & Sales coaching en nog veel meer!

Expert level

Vier je je eerste verjaardag bij ons? Dan verdubbelen we ook je leerbudget. Zo groei je letterlijk je comfortzone uit. Geef je de voorkeur aan klassieke workshops? Of liever e-learning of zelfs persoonlijke coaching-sessies? Of heb je een mooi project op het oog waar je vrijwilligerswerk wil doen? Zoals het gezegde luidt: jij betaalt, jij bepaalt!

Leader level

It’s all about the people! Vanuit die filosofie ondersteunt de Logi-technic Academy ook leidinggevenden in het aanscherpen van hun people skills. Denk aan leiderschaps-, communicatie- en coachingvaardigheden. Zo leer je als een echte leider anderen te begeleiden en motiveren. That’s what we call leadership!

Onze opleidingsinitiatieven voor interne bedienden

De manier waarop we kennis verspreiden onder consultants en technici is gebaseerd op 3 belangrijke pijlers. We delen ze graag met je.

Newbies Day

Welkom in de wondere wereld van Logi-technic! Tijdens onze Newbies Day nemen we je mee door alle aspecten van het leven bij Logi-technic. Doorheen deze dag zetten we al onze Newbies in de schijnwerpers en nemen we de tijd om je beter te leren kennen. Plezier gegarandeerd!

HR & Sales Coaching

Onze HR Business Partners, Talent Managers, Sales Leaders & Sales Coaches coachen je in je dagelijkse uitdagingen. Ze hebben ook een intensief en efficiënt coachingstraject voor je klaar staan. Zin in? Maak je klaar voor individuele coaching op maat, maar ook voor interactieve coachingsessies in groep!

Insights Discovery

Insights Discovery is onze tool om je inzicht te geven in je eigen manier van werken. Een tool die draait rond kleurgebruik, om jezelf zo beter te leren kennen. Het is voor ons dé manier om op een verbindende manier te communiceren, samen met onze Insights Discovery coaches die je trainen aan de hand van verschillende workshops!

Onze tafel heeft nog stoelen vrij

Je toekomst bij ons begint bij onze vacatures!

Vind je droomjob