Logi-technic x Engineering

Op 1 januari 2022 zag deze gloednieuwe business unit het levenslicht. Maar dat betekent allesbehalve dat het in zijn kinderschoenen staat. Na jarenlang een antwoord te bieden op de vraag voor gespecialiseerde techniekers in het hele land, was het tijd om onze horizon te verruimen. Ons doel? Opnieuw de juiste man of vrouw op de juiste plaats, maar deze keer met ervaring binnen engineering.

Onze techxperts staan met hun expertise voor continuïteit van elk project. Van werkvoorbereider tot mechanisch tekenaar, je kan het zo zot niet bedenken. Specialisten stuk voor stuk. Profielen die we enkel met ervaring in de sector naar projecten in allerlei sectoren sturen. Dit voor langdurige én kortstondige projecten. Altijd flexibel, nooit bandwerk.


Wat vinden we belangrijk?

Waar onze techxperts echt op hameren? Kwaliteit. Daar maken we geen compromissen over. Punt.

Daarnaast een hands on mentaliteit in een white collar omgeving. Onze techxperts zijn vertrouwd met de werkvloer en maken hierdoor het verschil. Hun praktijkachtergrond aangevuld met vakkennis is een echte match made in heaven.

Bovendien zit de mogelijkheid er dik in dat het onze eigen techniekers zijn die we laten doorgroeien dankzij de opleidingen binnen de Logi-technic Academy. Vol zelfvertrouwen en met een ijzeren wil om voor de beste resultaten te gaan.

En onze uiteindelijke droom? Al onze klanten kunnen bijstaan en ontzorgen in al hun technische uitdagingen. Want bij Logi-technic is geen uitdaging te klein. Zo zorgen we voor de kennis enerzijds, en aan de andere kant voor de sterke profielen om deze kennis in praktijk om te zetten.

Welke techxperts staan voor je klaar?

  • Technisch tekenaar
  • Maintenance engineer
  • PLC programmeur
  • Werkvoorbereider

Techniekers die écht het verschil maken?

Dan ben je bij Logi-technic op de juiste plaats. We stellen ze graag aan je voor!

Vind je droomjob!
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.