Logi-technic in facility management

Facility management? Da’s all-round, in de letterlijke zin van het woord. Het zijn onze klusjesmannen, de Handige Harry’s, de redders in hoge nood. Hoe je ze ook wil noemen, dit zijn de techniekers waar je niet zonder kan. We leggen je graag uit waarom.

Sanitaire problemen? Gammele elektrische installaties? Verhuizing? Bij Logi-technic staan we ervoor dat we elke technische uitdaging kunnen klaren (voel je de GRITT?) en daar zijn onze facility techniekers echte voorbeelden van. Zij zijn de professionals zich overal kunnen redden. De all-round technische profielen die door je gebouw lopen, problemen in kaart brengen en ze ook verhelpen. Relighting-projecten bijvoorbeeld, of het technische onderhoud van je gebouw.

En valt er toch iets buiten hun expertise? Dan zorgen ze ervoor dat de juiste specialist ter plaatse komt.

Hierbij staan klantvriendelijkheid en communicatieve skills centraal. Ze houden je op de hoogte van de ontwikkelingen rond je project, staan klaar voor feedback en denken graag met je mee. En uiteraard gebeurt dit steeds met een glimlach. Onze facility techniekers zijn vaste bezoekers van de Logi-technic Academy, waar we hen continu bijscholen. Zo staan ze er op de momenten dat je ze nodig hebt en blijft de persoonlijke relatie krachtig en rendabel.

Welke toptechniekers staan hier voor je klaar?

  • Service techniekers
  • Facilitaire medewerkers
  • All-round klusprofielen

Techniekers die écht het verschil maken?

Dan ben je bij Logi-technic op de juiste plaats. We stellen ze graag aan je voor!

Contacteer ons!
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.