Logi-technic in field services

Field services bij Logi-technic speelt zich af op locatie. Het zijn de specialisten die voor het totaalpakket in het veld staan. Ze plannen, volgen op, zorgen voor de juiste technieker ter plaatse en klaren de klus. 

Waar we met Facility ervoor zorgen dat professionals met een brede expertise ter plaatse komen, zijn onze field service techniekers gespecialiseerd in verschillende gebieden. Zo zijn ze ervaren in het plaatsen van laadpalen voor grote B2B-projecten, net als zonnepanelen, witgoed techniek, ICT en telecom.

En onze data- en telecom techniekers. Die ziet iedereen graag komen. Als specialisten in telefonie-aansluitingen en het beheer en onderhoud van datacenters zijn ze bij Logi-technic op hun plaats als whizz kids. Om te garanderen dat ze van veel markten thuis zijn, jagen we op professionals die hun weg weten in alle facetten van hun werk. Van elektriciteit tot techniek en de juiste communicatieve skills. Zo nemen ze elke dag afscheid van tevreden klanten.

En als onze field techniekers niet op de baan te vinden zijn? Dan bevinden ze zich op de – digitale – schoolbanken van de Logi-technic Academy.

Welke toptechniekers staan hier voor je klaar?

  • Datatechniekers
  • Telecomtechniekers
  • Techniekers laadpalen
  • Witgoedtechniekers
  • Servicemonteurs

Techniekers die écht het verschil maken?

Dan ben je bij Logi-technic op de juiste plaats. We stellen ze graag aan je voor!

Contacteer ons!