Logi-technic in de industrie

Hebben we het over industriële projecten? Dan hebben we het ook meteen over schaal. De techniekers van Logi-technic in deze sector staan bekend om hun vermogen om projecten van aanzienlijke groottes aan te pakken. Groot, groter, grootst, dus. Dit vraagt om mannen en vrouwen met verantwoordelijkheidsgevoel, maturiteit en dat felbegeerde oog voor het grotere plaatje.

Wat verstaan we onder Logi-technic in de industrie? Zo goed als alle techniekers die je tegenkomt in de technische dienst van elk groot (productiegericht) bedrijf. En dat zijn er veel, van bedrijven in de voedingssector tot staalbedrijven. Hier vinden vooral onze industriële elektriciens, (elektro)mechaniekers, lasser-mechaniekers en frezers hun projecten. Heb je ambitieuze plannen? En zijn daar ambitieuze techniekers voor nodig die er staan om voor onderhoud te zorgen en storingen te verhelpen? Dan is Logi-technic je volgende stap.

Waar kan je op rekenen?

Waar kan je op rekenen? Maturiteit, flexibiliteit en vooral heel veel skill. De techniekers van Logi-technic worden steeds op verschillende projecten ingezet. Nieuwe uitdagingen in verschillende omgevingen? Daar worden ze blij van. Een passie voor hun vak, overal en altijd.

Zoek je een elektricien voor een paar weken? Of een lasser voor een paar dagen? Of beiden, een heel jaar lang? Je industriële doelen bij onze specialisten in goede handen. Ons topteam staat klaar.

Welke toptechniekers staan hier voor je klaar?

  • Storingstechniekers
  • (Elektro)mechaniekers
  • Industriële elektriciens
  • Mechaniekers
  • Lasser-mechaniekers
  • Monteurs
  • Bordenbouwers

Techniekers die écht het verschil maken?

Dan ben je bij Logi-technic op de juiste plaats. We stellen ze graag aan je voor!

Contacteer ons!