Logi-technic in de infrastructuur

Infrastructuur-professionals? Deze bijzondere tak van minstens even bijzondere Logi-technic professionals houden je omgeving draaiend. Ze staan o.a. in voor de elektrische bekabeling van je infrastructuur, maar even goed voor bordenbouw.

Bij Logi-technic maken we een belangrijk verschil tussen residentiële en industriële elektriciteitswerken? Onder residentiële elektriciteit verstaan we de B2C-diensten waar onze toptechniekers voor staan. Vakkundige elektriciens die op een professionele bekabeling van elk thuisnetwerk toezien. Onze industriële specialisten staan dan weer in voor de verlichting en bekabeling van grote B2B-klanten.

Beide soorten specialisten werken op een verschillende schaal en in verschillende sectoren. Wat ze wel gemeen hebben? Die belangrijke focus op veiligheid. We zorgen niet alleen voor regelmatige inhoudelijke bijscholing, ook opleiding en awareness rond veiligheid op de job is een belangrijke pijler. Veilig werken heeft alleen maar voordelen te bieden. Niet alleen voor onze mensen, ook voor onze klanten. Net daarom dat we er bij Logi-technic een missie van hebben gemaakt.

Welke toptechniekers staan hier voor je klaar?

  • Residentiële elektriciens
  • Industriële elektriciens

Techniekers die écht het verschil maken?

Dan ben je bij Logi-technic op de juiste plaats. We stellen ze graag aan je voor!

Contacteer ons!
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.