Great-Place-Work-Geheim: bedank je medewerkers

ONZE RACE NAAR HET CERTIFICAAT VAN EEN GREAT PLACE TO WORK?!

ZULLEN WE WAT VAN ONZE GREAT-PLACE-TO-WORK-GEHEIMEN MET JE DELEN?
DAT VINDEN WE HELEMAAL NIET ERG! EN DAT KAN ZELFS KORT EN KRACHTIG!
ZET JE ALVAST IN RACEMODUS, WANT HET GROOTSTE GEHEIM DAT WE HEBBEN: DAT ZIJN ONZE MEDEWERKERS!

The power of people

Human capital; geen hol begrip bij Logi-technic maar een dagelijkse realiteit. Door onze medewerkers centraal te zetten binnen onze organisatie zorgen we op regelmatige basis voor momenten van erkenning en bedanking. Dat kan gaan van een schouderklopje, een kaartje in de postbus tot een racebeleving op het circuit van Zolder. SAY WHAAAAAAT?!

Bedankt  bedankt bedankt!

Dat onze medewerkers weer elke dag het beste van zichzelf geven dat gaat bij ons niet onopgemerkt voorbij. We vinden het belangrijk om onze trouwste medewerkers van tijd tot tijd in de bloemetjes te zetten.
Logi-techniekers die vorig jaar een speciale verjaardag hadden (5+, 10+ of 15+).  werden uitgenodigd voor ter land, ter zee of in de lucht! Ze mochten met andere woorden zelf de voorkeur van hun activiteit doorgeven.

Let’s Race!

En zo gingen we op zondag 28 april met een aantal van onze stoere TOPtechs naar het circuit van Zolder voor een échte circuitdoop.
Valtteri Bottas mag die middag in de Formule 1 dan wel zijn 2e Grote Prijs van het jaar gewonnen hebben, dat is peanuts in vergelijking met onze collega’s!
Want zo zijn ze, onze TOPtechs, geen énkele (technische)uitdaging gaan ze uit de weg én geen enkele kans laten ze onbenut! Échte winnaars als je ’t ons vraagt.
Met snelheden tot 190km/u werden onze techniekers mee op sleeptouw genomen met een ervaren racepiloot in een belcar BMW.
Bottas was in de wolken met zijn zege, Hamilton lachte maar groen. Maar Logi-technic kleurde die dag Zolder in het groen!
Neem een kijkje tussen onze sfeerbeelden op onze facebookpagina!

Wil je ook deel uitmaken van dit geweldig team én je carrière ongekende snelheden laten kennen?

Solliciteer dan vliegensvlug via onze vacaturepagina én wie weet tot binnenkort!

 

Naar een toekomst Bij GRITT