Het draait allemaal om de juiste mindset

Gritt: een onderneming die staat voor positiviteit, integriteit en passie, en dat voel je. Vroeger hadden we enkel onze twee merken Tec en Logi-technic, sinds kort hebben we een deze samengevoegd onder Gritt. Gritt verwijst naar “to have grit”, een niet toevallig gekozen naam dus voor een onderneming met pit!

Happy rebels

Bij Gritt werken we met een hecht team aan happy rebels. Dat viel ook Valerie Milissen op, sinds kort 1 jaar in dienst bij Gritt. Op korte tijd groeide ze door van HR Coördinator Kempen tot HR Business Partner. Een job die ze ziet als een opportuniteit om verder te groeien en expert te worden in haar vak.

“Ik heb veel vertrouwen in Gritt, aangezien het een bedrijf is dat vooruit gaat en verder wil. En dat geeft moed om ervoor te gaan. Het is een bedrijf met veel passie om succesvol te zijn.”

Go for it is de spirit. Do your thing and make it happen is iets dat heel vaak terugkomt. Bij Gritt heb je een zekere vorm van vrijheid, hierdoor bepaal je in zekere zin je eigen groei. Dit is dan ook iets dat ons als onderneming eigen maakt volgens Valerie.

1 jaar bij Gritt

Het afgelopen jaar was een jaar vol uitdagingen en opportuniteiten. Bij Gritt zijn we gefocust op verandering, waarbij iedereen zijn steentje bijdraagt. Het komende jaar zullen wederom voor heel wat uitdagingen komen te staan, nu de corona-crisis zowat de hele economie op z’n kop heeft gezet. Ook hier draait het volgens Valerie om de juiste ingesteldheid. We kijken vooruit, en gaan er voor de volle 200% voor. Dat maakt ons als bedrijf tot wie we zijn.

Zin om voor deze leuke onderneming te werken?

Check dan zeker onze vacaturepagina en wie weet zit er iets voor jou tussen!

Naar een toekomst Bij GRITT