Jobs Expertise Blog Over ons Contact It’s all about coaching

Bij GRITT weten we dat coaching werkt; niet alleen voor onze consultants en techniekers, maar even goed voor onze sales managers en HR-coördinatoren. Ook zij kunnen dus rekenen op voortdurende coaching en opvolging. Hun steun en toeverlaat? Onze interne coaches: Johann Bienert & Lien Demerie!

“Ik leef voor dat geluksmomentje; je trekt iemand uit zijn/haar comfortzone en nadien komt het besef dat het voor de goede zaak was. Jammer genoeg kan je niet iedereen met succes laten groeien, want de eerste stap naar persoonlijke groei zet je zelf.” – Lien Demerie

Uniformiteit

Nu we als één GRITT-team werken, is uniformiteit belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat iedereen dezelfde input krijgt en openlijk vragen kan stellen als er iets niet goed loopt of onduidelijk is.

Uiteraard is het de bedoeling dat we iedere sales manager en/of HR coördinator los laten in zijn/haar aanpak. Dit individuele element gaat volgens Johann hand in hand met de onderlinge samenwerking, de cross-selling. Naast de regelmatige samenwerking met de GRITT Academy, wordt er ook over de merken heen samengewerkt om zo voor synergie te zorgen.

Als coach is het van belang om iedereen – van ervaren werknemer tot beginnende starter – te blijven opvolgen, geeft Lien aan. Niemand is perfect, het is vooral de goesting om te leren die telt. We bieden iedereen een doorgedreven opleiding op maat, afhankelijk van de persoonlijke wensen en noden. Zo blijven we ook als bedrijf groeien.

“Ik herinner me nog het coachingstraject waarbij de persoon in kwestie zich niet bewust was van het feit dat zijn/haar aanpak moest veranderen. Uiteindelijk heb ik dit geleidelijk aangepakt via een coachingstraject op maat. Vandaag de dag is deze persoon degene die bovenaan staat in de KPI-ranking. Deze persoonlijke groei is voor mij het mooiste compliment. Dat maakt me trots!” Johann Bienert

De toekomst van Sales & HR

< De toekomst zal er voor iedereen in de bedrijfswereld anders uit zien. Zo ook voor GRITT en zijn medewerkers. Bij GRITT zal er nog meer ingezet worden op coaching, omdat de coronacrisis de hele markt op z’n kop zette. Het aantrekken van klanten en consultants/techniekers én hen behouden zal dus meer dan ooit een prioriteit zijn. Dit is een échte team effort, daarom ondersteunen we hen hierin. Daarnaast zullen bedrijven er ook veel meer digitale communicatie op nahouden. Niet alleen intern, maar ook extern met prospecten, klanten, sollicitanten, consultants en techniekers. Opnieuw een andere aanpak dus. Onze coaches zijn er alvast klaar voor!

Ga bij GRITT!

Dat de toekomst anders zal zijn, daar zijn Johann en Lien van overtuigd, maar de mens blijft bij ons centraal. Digitaal of face 2 face! Interesse om onze coaches beter te leren kennen? Of wil je graag aan de slag als sales manager of HR-coördinator?

Of kijk verder tussen onze openstaande vacatures. Tot binnenkort!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.