Werken bij Logi-technic is dik OKAY!

Op onze recente Family Day vielen 5 van onze medewerkers in de prijzen! En omdat we bij Logi-technic al graag eens goed gek doen en uit de band springen, hebben we voor onze winnaars een heuse winkelkarrace georganiseerd!

Na wat puzzelen met de agenda’s was het dan eindelijk rrrrrrrrrrrrrrrrrrrace-day!  Op 26 januari 2019, een regenachtige zaterdag, stonden onze 5 stoere maar enorm enthousiaste medewerkers klaar aan de startgrid van de Okay te Gent voor de allereerste Logi-technic winkelkarrace.

De Okay-winkel was voor de gelegenheid omgetoverd in een Logi-technic groen “racecircuit” waarbij langs het gehele parcours zoveel mogelijk winkelproducten veroverd konden worden.

Met koude winkelkarbanden stonden Guy, Kasaru, Kyell, Michael en Bram broederlijk naastelkaar aan de startlijn.  Ieder met zijn co-piloot aan hun zijde en hun blik volledig gefocust op de aftellende  startklok!

De Logi-technic race kunnen we samenvatten als:

  • Fun; want er werd gesukkeld, gelopen, maar enorm gelachen!
  • Amicaal; want er waren zelfs supporter-collega’s aanwezig! #sharingiscaring
  • Liefdevol; want onze collega Guy heeft zijn gevulde kar weggeschonken aan collega Wim die een dochtertje heeft die lijdt aan een genetische afwijking.

Was de race een uitputtingsslag? Zeker en vast! Maar was het de moeite? Jaaaaaaaaaaaah!

Onze 5 collega’s gingen dan ook huiswaarts met een goed gevulde, ietwat uitpuilende winkelkar! Ze hebben het dubbeldik verdiend!

Ga bij GRITT!

Wil je erbij zijn bij onze volgende Family Day en net als onze collega’s goed gek doen en uit de band springen?

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.